De Free Art lijst bestaat uit afbeeldingen en een korte omschrijving van alle 185 werken uit de Free Art collectie. Tevens bevat de lijst een overzicht van de status van de kunstwerken en foto’s van de werken op de huidige lokaties.

In de laatste kolom van de lijst staat vermeld of een werk beschikbaar is (FREE) of al verzameld (OUT). Door op een item in de lijst te klikken verschijnen afbeeldingen van de werken. De afbeelding wordt groter door er nogmaals op te klikken.

Beschikbare Free Art kan worden aangevraagd via het reactieformulier. Als u de nieuwe bezitter wordt krijgt u een contract toegezonden. Zodra het ondertekende contract retour is ontvangen en de kosten voor verpakken en verzenden zijn voldaan wordt het werk naar u verzonden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om het werk op te halen in Amsterdam. De werken worden geleverd zonder lijst, maar inlijsten kan tegen kostprijs verzorgd worden.

U bent nu in het bezit van Free Art. Overeenkomstig het contract kunt u vrij over het werk beschikken, maar het werk niet verkopen of anderszins financieel exploiteren. Veranderingen in de conditie en locatie van het kunstwerk (bijvoorbeeld verhuizing, beschadiging en diefstal) dienen schriftelijk te worden doorgegeven. De overeenkomst is gratis en heeft een opzegtermijn van 6 maanden.

Op de website www.free-art.nl wordt uw email-adres bij de informatie over het werk geplaatst en verzoeken of vragen omtrent het werk kunnen voortaan aan u worden gericht.

Het contract.

Meer informatie over de praktische gang van zaken.